Verkoop

Ook voor nieuwe machines kun je bij ons terecht!

Soms is repareren niet meer interessant maar is een nieuwe machine de meest voordelige oplossing. Zeker op de lange termijn. Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We zijn gespecialiseerd in nieuwe Knikmops, Kubota, Engcon, Giant, Takeuchi, minigravers en Engcon apparatuur maar denken graag met je mee over alle nieuwe machines! 

Engcon 

Leeyen Mechanisatie is al jaren partner van Engcon, de marktleider in draaikantelstukken. Engcon biedt een flexibel totaalconcept met unieke veiligheid voor alle graafmachines (1,5–33 ton).

Met de juiste set werktuigen kun je veel geld besparen. De tiltrotator van Engcon is een zo'n werktuig. Je kunt hiermee in kleine ruimtes werken zonder de machine te hoeven verplaatsen en je kunt werktuigen snel en eenvoudig verwisselen. Het maakt de graafmachine veelzijdiger dan je ooit had kunnen denken! 

Minishovels & Minigravers 

De minishovel is een praktisch werktuig op het erf. Je springt er makkelijk op en af en de shovel is makkelijk uit te breiden met allerlei hulpstukken. 

We helpen je graag bij de aankoop van een nieuwe minishovel en de bijbehorende hulpstukken. Ook na aankoop kun je natuurlijk vertrouwen op een vaste samenwerking in onderhoud, reparatie en uitbreiding van de mini-shovel.